Trainingsschool AW- Hoevelaken

Enkele jaren geleden heb ik mijn droom verwezenlijkt door mijn eigen kennel, “Donselaar LabraDoodles”, te beginnen, gespecialiseerd in Australian Labradoodles. Ondanks mijn uitgebreide ervaring, had ik toch wat uitdagingen met netjes aan de lijn wandelen en het beheersen van mijn Doodles impuls gedrag.

Dit hoorde ik ook vaak van andere fokkers rondom mij en uiteraard willen wij allemaal heel graag dat iedereen de beste versie van z’n hondje in huis krijgt.

Deze uitdaging inspireerde me om de methode van Anniek Winters te volgen. Na het met succes afronden van mijn opleiding, heb ik met veel enthousiasme en toewijding Trainingsschool AW -Hoevelaken opgericht om mijn passie te delen en puppy kopers en andere hondenbezitters te helpen.

Maak kennis met Petra

Ik geloof sterk dat de basis van een goede relatie tussen hond en baasje bestaat uit drie cruciale elementen: “Liefde, Respect en Vertrouwen”. Zonder één van deze, raakt de verstandhouding uit balans. Heb je de wens om het beste uit jezelf en je hond te halen? Wil je een rustige, zelfverzekerde, en besluitvaardige leider zijn? Bij Trainingsschool AW Hoevelaken, richten we ons in onze trainingen vooral op de gemoedstoestand en energie van zowel baasje als hond.

Door je te verdiepen in hondenpsychologie en de specifieke behoeften van je hond, volgt je hond je op een natuurlijke manier. Het zou mij een groot genoegen zijn om jou en je hond (ongeacht het ras!) te begeleiden naar deze ultieme relatie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Samen creëren we iets moois, want honden volgen altijd een kalme, zelfverzekerde, en assertieve leider.

Ik kijk ernaar uit je binnenkort te mogen verwelkomen bij Trainingsschool AW Hoevelaken!

Welkom bij Trainingsschool AW!

Met Trainingsschool AW bieden we de kans om baasjes samen met hun honden direct vanaf de start volgens de unieke methode van Anniek Winters op te voeden, zodat de ultieme relatie tussen hond en baas kan worden bereikt. Wij geloven er namelijk in dat jij als baas degene bent die het verschil kan maken en leggen dan ook voornamelijk de focus op alles wat jij zou moeten weten en leren over je hond. Wanneer jij namelijk voldoende kennis hebt van onder andere de hondenpsychologie en de behoeften van de hond, dan volgt de hond vanzelf.

Trainingsschool AW onderscheidt zich van reguliere hondenscholen door haar professionaliteit en de verschillende trainingswijzen. Wij werken met modules waarbij de focus ligt op jou als leider, het vervullen van de basisbehoeften van de hond en de regels en wetten die gelden in de natuur. We leren de hond dus geen kunstjes aan.

Uiteraard zullen de basiselementen zoals ‘zit’, ‘af’, ‘blijf’ etc. aan bod komen (vooral bij de Puppy Module). Echter een sociale en makkelijke hond zal je pas hebben wanneer hij de beste versie van zichzelf kan zijn en dus de juiste gemoedstoestand heeft. Dit is dan ook altijd de basis van iedere training: kalme baas en kalme hond.

Een goede basis waarin je jouw hond in alle behoeften voorziet die hij nodig heeft en hij de juiste leiding krijgt. Dit zijn de ingrediënten voor een gelukkig en onbezorgd leven met jouw hond. En hoe mooi is het dat jij als baas hier de grootste invloed op hebt. Wij helpen je er graag bij!

* De aangeboden modules bij Trainingsschool AW zijn niet geschikt voor honden met gedragsproblemen zoals uitvallen aan de lijn of andere vormen van agressie. Deze honden kunnen met hun baasje terecht bij één van onze gedragsdeskundigen van Hondengedragscentrum AW voor een privé- of groepsconsult. Na een consult kun je meestal alsnog meedoen aan de modules en de groepswandelingen van Trainingsschool AW. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Home – Trainingsschool AW Hoevelaken (trainingsschoolaw-hoevelaken.nl)

t: 06-83162144

Bij ons te bestellen

  • Trainingslijn in de mooiste kleuren € 19,95 per stuk
  • Boek 1:  De kracht achter de methode van Anniek Winters € 22,50 per stuk
  • Boek 2:  Samen in Balans € 22,50 per stuk
  • Boek 3:  Vraag het Anniek € 22,50 per stuk
  • Boek 4: Survival boek voor Puppy Parents € 19.99 per stuk

SUPER DEAL: boek 1, 2 én 3 voor € 52,50 !

Bestellen via hoevelaken@trainingsschoolaw.nl

Na bestelling af te halen bij Trainingsschool AW Hoevelaken of we sturen het leuk ingepakt naar je op! Verzendkosten afhankelijk van pakketgrootte, iDEAL-betalingslink volgt na je bestelling.

Bij ons te bestellen