Inschrijflijst 2024-2025

Wat gaat er vooraf bij de aanschaf van een pup?

Inschrijven wachtlijst

Er worden weer mooie dates gepland maar het is wel de natuur waar we mee te maken hebben……hoeveel pups worden er geboren in een nestje, worden de dames op de verwachte tijd loops……het is allemaal niet te sturen dus kan ik nog geen exacte data noemen. Het wordt sowieso in de zomer en herfst en de winter in 2024.

volgorde van verwachte nestjes:

Evi

Babs

Poppy (januari 2025)

Om op de wachtlijst geplaatst te worden voor een pupje van bovenstaande nestjes, vragen wij € 200,- inschrijfgeld.

Dit bedrag wordt verrekend worden met het aankoopbedrag van de pup.

Mocht blijken, dat u voor of na de geboorte van de pup de reservering wenst te annuleren, dan zal het bedrag van € 200,- niet geretourneerd worden. U kan wel de reservering doorzetten naar een eventueel latere worp.

De aanschaf prijs van een pupje van onze Austalian LabraDoodles voor een huishond is € 2650

Voor een fok hond gelden andere prijzen op aanvraag.*

Extra info

sterilisatie/castratie
Vroegtijdige castratie bij pups van 7 weken druist voor mij tegen alles in waar ik voor sta als het gaat om ethisch en verantwoordelijk fokken.

Natuurlijk wil ik, als fokker dat het ras zijn goede kwaliteiten behoudt en er alleen met honden gefokt wordt die daar ook geschikt voor zijn. Daarom spreek ik middels een contract graag met onze pup kopers af dat de hond op een oudere leeftijd (wanneer hij/zij volgroeid is) wordt gesteriliseerd/gecastreerd.

Maar het belang van de hond staat altijd op de eerste plaats!

Ik wil er zeker van zijn dat de pups terecht komen bij mensen die heel goed voor ze zorgen, ze voldoende uitdaging weten te bieden en ook waar nodig grenzen kunnen stellen in de opvoeding. Een liefdevol thuis waar voldoende tijd en aandacht is voor de hond. De vacht van de Australian Labradoodle vergt het nodige aan onderhoud. Het baasje moet bereid zijn hierin te investeren.

U kunt altijd uw voorkeur kenbaar maken wat betreft geslacht of kleur van de pup. Wij zullen hier zoveel mogelijk rekening mee houden. Voor ons is het belangrijkst of een pup bij u past

Heb je interesse vul dan het onderstaande formulier in of stuur een mailtje naar info@donselaarLabradoodles.nl, Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op, vergeet je telefoonnummer niet te vermelden.

Je gaat ermee akkoord e-mail van ons te ontvangen door dit formulier in te dienen en begrijpt dat je contactgegevens bij ons worden opgeslagen.