Gastgezin van Donselaar Labradoodles worden?

Wij zijn zo nu en dan op zoek naar een lief en gezellig gastgezin. Waarmee wij als er een goede klik is straks een fijne samenwerking aan kunnen gaan.

Informatie over het gastgezin voor een Australian Labradoodle teefje.

Als gastgezin krijgt u een pup als uw huishond. Zo kan de hond als volledig gezinslid opgroeien in een liefdevol huis. Ook krijgt de Doodle alle aandacht die ze nodig heeft en op deze manier kunnen wij meer gezinnen blij maken met een Austalian Labradoodle.

De normale kosten, zoals voer, dierenartszorg en puppycursus zijn voor het gastgezin net alsof het uw eigen hond is. De kosten die gemaakt worden met betrekking tot de fokkerij, zijn voor ons.

Vanaf de leeftijd van 1 jaar beginnen wij met de gezondheidstesten.

Een Australian Labradoodle heeft een vacht die doorgroeit en dus getrimd moet worden. De fleece vacht is onderhoudsvriendelijk maar niet vrij van onderhoud. Een volwassen Doodle gaat 4 x per jaar voor een trimbeurt. Regelmatig zullen wij een gezamenlijke wandeling maken of komt de hond een dagje of een weekend bij ons logeren, zo blijven wij de hond goed volgen in de ontwikkeling. Als de hond op de juiste leeftijd is zal zij haar nestjes bij ons krijgen. Dat betekent dat ze zeker 9 a 10 weken bij ons verblijft. Uiteraard kunnen jullie haar dan ook bezoeken en de pups bewonderen!

Zodra er weer puppy’s beschikbaar komen voor een gastgezin wordt dat hier vermeld.

Als je geïnteresseerd bent maar nog vragen hebt of verdere uitleg wilt, neem dan contact met mij op. Ook is het mogelijk om vragen te stellen tijdens een kennismakingsgesprek.

Graag ook je telefoonnummer vermelden, ik bel je dan zo spoedig mogelijk terug.

Donselaar LabraDoodles
Voorthuizen
06-83162144